De thema’s van 2013 (2)

2013
2013

In 2013 voorziet OokVanWosterhout.nl je van je portie opinie, zoals je al sinds 2009 van ons gewend bent. We stellen onze agenda in drie delen voor, natuurlijk kan voortschrijdend inzicht de agenda compleet veranderen.

Mocht je behoefte hebben om in 2013 mee te werken aan OokVanWosterhout.nl, neem dan vooral contact met ons op. Daarvoor hoef je niet persé artikelen te kunnen schrijven, ook mensen die kunnen tekenen, fotograferen of dichten zijn welkom.

De crisisdagen lijken nog niet voorbij. Inmiddels hebben we de nodige hervormingen om onze oren gekregen, en nog is het niet klaar. Wat heeft dat voor impact op onze werkgelegenheid en zien we de werkloosheid daadwerkelijk groeien. Daarbij ook aandacht voor de voedselbank en cijfers uit de schuldsanering. Houdt Oosterhout het hoofd boven water?

Voor de binnenstad is ruime tijd geleden nog een actieplan opgezet. De dromen en wensen uit dit actieplan lijken tot het verleden te behoren. Tegelijkertijd gaan we op voor de titel ‘Beste Binnenstad’ en wordt kopen via internet nog steeds veel gewoner. Wat doen we met ons centrum als er op koopavond niemand meer loopt? Is een grote winkelketen dan echt de redding? Wij gaan er in een aantal artikelen op in.

De een gruwelt ervan, de ander is er dol op, evenementen in Oosterhout. Mensen zeggen weleens dat Oosterhout suf is en op een slaapstad lijkt, maar getuige het aantal evenementen, is Oosterhout best levendig. Zijn dit de juiste evenementen? Waar zitten de angels, en wie storen zich aan evenementen. Wij zullen er in een aantal artikelen op terugkomen, en besteden natuurlijk ook aandacht aan de leukste evenementen die Oosterhout kent.

Volgende week volgen weer drie onderdelen van onze agenda, en vergeet niet, als je een bijdrage kan leveren, laat het dan weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *