Sport: Dames Neerlandia ’31 najaarskampioen 2012-2013

Damesteam Neerlandia '31 Dorst
Damesteam Neerlandia ’31 Dorst

Ze zeggen dat alles moet wennen het seizoen 2011/2012 was mijn eerste jaar als trainer van de dames van Neerlandia31 en voor iedereen was dit een moeilijk jaar. Na degradatie moet seizoen 2012/2013 het jaar van de dames worden.

Omdat in het dames voetbal een halve competitie gespeeld word kunnen de dames als ze bij de eerste 6 zouden eindigen na de winterstop gaan spelen om promotie, dit was dan ook de doelstelling.

De dames van Neerlandia31 kende een goede najaarscompetitie en deden meer als er gevraagd werd, niet alleen wonen ze van de 10 wedstrijden er 9 en speelde ze er 1 gelijk met een doelsaldo van 69 voor en 9 tegen ook gingen ze met sprongen vooruit en lieten ze goed voetbal zien. Ze werden dus ook terecht de nummer 1 van hun poule.

Op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie werden de dames door de voorzitter dan ook terecht in het zonnetje gezet met een toespraak en een mooi cadeau werden ze beloond voor hun goede prestatie.

Gepromoveerd zijn ze nog niet maar zoals ze in Dorst zeggen zet de platte kar maar klaar. Zowel de dames als begeleiding gaan zeker hun best doen om na de winterstop er weer iets moois van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *