Nieuws: Meer duidelijkheid over deel programmering Parkfeest

***UPDATE 2 feb 2013: Nu ook Ben Saunders bevestigd voor vrijdagavond***
***Speeldata Golden Earring, Audio Adam en Asteroids Galaxy Tour inmiddels bekend***

Asteroids Galaxy Tour - 24-05-2013 - Parkfeest Oosterhout
Bevestiging dat Asteroids Galaxy Tour op 24 mei 2013 in Oosterhout speelt.

Het lijkt erop dat de organisatie van het Parkfeest nog niet scheutig is met de informatie die het online zet. De programmering is nog verre van compleet en omhuld met mystery wie nu precies wanneer gaat spelen. Golden Earring werd direct als slotact bevestigd op zaterdag nadat een tweet de ronde deed.

In Centraal Café (ORTS) werd duidelijk dat Audio Adam eveneens op zaterdag zal spelen. Inmiddels hebben we zelf na wat spitten duidelijk dat Asteroids Galaxy Tour op vrijdagavond zal spelen. Wij gokken gezien hun (internationale) status dat ze weleens de afsluitende act van die dag zouden kunnen zijn.

UPDATE: Inmiddels bevestigd Parkfeest zelf Ben Saunders voor de vrijdag:

Overzicht bij ons bekende programmering:

Vrijdagavond:

 • Ben Saunders
 • Asteroids Galaxy Tour

Zaterdagavond:

 • Audio Adam
 • Golden Earring

 

Bent u er al uit of u op basis van de weinige beschikbare informatie al een kaartje durft te kopen?

 

2 gedachten over “Nieuws: Meer duidelijkheid over deel programmering Parkfeest

 • Pingback: Nieuws: Serieuze indicaties Fresku en Bazzookas op Parkfeest-zondag | OokvanWosterhout.nl

 • 4 februari 2013 om 10:34
  Permalink

  We snappen dat het boeken van de juiste bands en acts voor een evenement als het Parkfeest lastig kan zijn, maar Nederland en België is een kweekvijver van talent en hoeft dus niet een groot probleem te zijn. Daar waar bijvoorbeeld een band als Cookies & Cream uit België het Valkenberg in Breda laat vol lopen. De Bazooka’s uit de regio verrassend vrolijk en zeker opvallend kan worden genoemd. De tiny little big band zeker zullen scoren op een zondag.
  En verder zijn er sinds de laatste sing&song writer contest genoeg namen die scoren.
  Dat het stof van het parkfeest afgeblazen moest worden was al wel enkele jaren bekend. Dezelfde standaard acts die weer mogen komen opdraven is inmiddels ook bij de gemiddelde oosterhouter opgevallen.

  Succes met de programmering! Asteriod Galaxy tour is zeker een goede stap, met een biersponser als reclamemiddel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *