Sport: Spannende titelstrijd in jeugdtrioleague voor team BVO

HOFIA BT | Staalstraal Brabant heeft vorig weekend alweer de vijfde uit een serie van zes speeldagen gespeeld in onze eigen bowling Merlijn te Oosterhout. De voor deze dag geselecteerde spelers en coaches waren: Robbert, Bryan, Mitchel, Demy en Hermann-Otto (coach). Na vier speeldagen ging het team als tweede van start in Oosterhout. De eerste game tegen Hoogerheide-2 werd met 600 tegen 523 verloren. De tweede game ging veel beter: 610 – 568. Hierdoor werd de eerste wedstrijd met 2-1 gewonnen.

Na de eerste wedstrijd stond het team nog steeds 3 punten achter op de nummer 1 in de competitie.

De tweede wedstrijd was dus erg belangrijk. De eerste game tegen Hoogerheide-1 werd, mede dankzij de goede score van Mitchel (214) gewonnen. De tweede game was erg spannend omdat het team niet sterk begon. Uiteindelijk lukte het Demy, Brian en Mitchel toch om ook de tweede game binnen te halen. Uiteindelijke uitslag HOFIA BT | Staalstraal Brabant – Hoogerheide-1: 3 -0.

Op zaterdag 6 april zal de strijd om de titel uitgevochten worden in Eindhoven. Dit zal een spannende strijd worden omdat Hoogerheide-1 de eerste plaats in de competitie deelt met HOFIA BT | Staalstraal Brabant. Wie de beste scores neerzet op 6 april mag zich dus kampioen noemen.

Ook interesse in bowlen in competitieverband? Kijk dan eens op onze website: www.bvoosterhout.com of mail voor meer informatie naar onze secretaris, Jessica van Disseldorp. (secretaris@bvoosterhout.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *