Nieuws: Man gewond na val van ladder

SAM_0257

Omstreeks 19.30 uur kwam er een P2000 melding binnen dat er een man van een ladder gevallen was in de Vlindervallei. In de eerste berichten werd uitgegaan van beknelling of elektrocutie. Later bleek dat het alleen om een val van een ladder ging. Een van de verwondingen betreft een gebroken pols. Vanwege de vermoedelijk zware verwondingen is de traumahelikopter opgeroepen, maar ook weer afgebeld. Eerder vandaag is de traumahelikopter ook al opgeroepen.

Het ongeval trok veel omstanders aan, waaronder Wethouder Willemsen en verschillende media. De ladderwagen uit Breda is ter hulp geroepen en in positie gebracht, de man lijkt echter binnenshuis getransporteerd te zijn. Om 20.30 uur vertrokken de hulpdiensten weer.

SAM_0264

SAM_0267

SAM_0263

SAM_0259

SAM_0257

SAM_0244

SAM_0236

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *