Oosterhout Oranje: Wat is er te doen op Koninginnedag

achtergrond_oranje_wit2

Koninginnedag in 2013 kent, door de troonsafstand, een bijzonder tintje. Rond deze bijzondere dag heeft het Oranjecomité Oosterhout een mooi programma in elkaar gezet. We hebben de highlights eruit gepikt zodat u weet wat u zeker niet moet missen.

1. Vrijmarkt

Een koopje scoren is nog nooit zo makkelijk geweest. De crisis viert hoogtij dus wijken steeds meer mensen uit naar goedkopere gebruikte producten. Vaak zo goed als nieuw en er is dus ongetwijfeld iets van uw gading te vinden. Plaats van handeling is als vanouds het Slotpark.

2. Voetbaltoernooi TSC

Voetbalvereniging TSC organiseert een sportieve activiteit op een dag die vaak om eten en drinken gaat. Voor wie een balletje wil trappen, de club is te vinden in het Slotpark-west (rond de kiosk).

3. Uitzending abdicatie & troonswisseling

Op de Heuvel en de Markt kunt u via schermen kennis nemen van de activiteiten in de hoofdstad. Hoewel u weliswaar er niet met uw neus bovenop zit, biedt de organisatie u de mogelijkheid om het zo goed als mogelijk mee te maken.

4. Stilettorun

Voor de dames (en heren) die niet zo dol zijn op voetbal, staat de activiteit Stilettorun op de Markt het programma. De deelnemers op torenhoge hakken leggen een parcours af door de binnenstad. Voor de winnares (of winnaar) ligt een prijs klaar.

5. Muziek

Naar smaak van elke oosterhouter zal er op 30 april een optreden zijn. De diverse pleinen bieden plek aan lokale en minder lokale acts. Voor een aantal optredens zal nog aangekondigd worden wie het zijn, maar voor een vrolijke noot kunt u in Oosterhout dus ook op Koninginnedag terecht.

Het gehele programma is te downloaden bij het Oranje Comité. Wij wensen u een fijne dag op 30 april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *