Nieuws: Parkfeestzondag programma met Nielson en The Scene

Logo Parkfeest (Bron: Parkfeest.nl)
Logo Parkfeest (Bron: Parkfeest.nl)

De invulling voor de zondag van het Parkfeest 2013 is ook bekend geworden. Het programma op zondag is gratis te bezoeken en is daardoor een afwisseling van bekende en minder bekende namen. Minder bekende namen zijn doorgaans geen reden om geen kijkje te gaan nemen, want Parkfeest heeft er wel een neus voor om acts te programmeren die gaan doorstomen naar de top.

Het programma in het park wordt ingeluid met SOC, een talentvolle band die van alle markten thuis is. Alle muzikanten komen uit de regio. Naast een plek in de line-up van de Top 100 live in Made hebben ze in 2012 ook de prijs voor beste coverband van de Benelux gewonnen. Na SOC zullen ook balkanband Amariszi, rockgroep Kensington en Fresku optreden.

Op etenstijd staat The Scene geprogrammeerd. Bekend van hits als Blauw en Iedereen is van de wereld zullen zij het park met frietzakken in de hand voorzien van een portie stevige muziek. Coldplace, een coldplay coverband zal daarna het podium overnemen. In de aanloop naar de finale in het Slotpark komen reggaeband Beef en skaband Bazzooka’s het park nog even opwarmen. Het einde van de avond is voor Dirty Daddies, een feestformatie die ervoor gaat zorgen dat heel het park zich warm gaat springen. Nielson, die dan al heeft afgesloten op de Heuvel, treed overigens ook op bij Nederland Muziekland. Hij is bekend van de hit Beauty en de Brains uit het programma De beste singer-songwriter van Nederland.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *