Sport: BVO-Total Print 1 kampioen

kampioensfoto BVO 1

Team Total Print 1, spelende namens de Bowling Vereniging Oosterhout, is in Waalwijk Kampioen geworden in de 2e klasse. Na een zeer spannende speeldag, waarin pas in de laatste game de beslissing viel, mag Total Print 1 zich kampioen van klasse 2 noemen. Daarmee promoveert het team naar de 1e klasse, waar het team vorig jaar onfortuinlijk uit degradeerde. Een prima prestatie en een realisatie van het vooraf gestelde doel.

Tijdens deze laatste speeldag in Waalwijk, kwam een mooi seizoen tot een einde. Gedurende het hele seizoen was het stuivertje wisselen om de eerste plaats tussen Total Print en team Strike-Force uit Zetten. Deze teams bleken een maatje te groot voor de overige teams. Nadat in de voorlaatste wedstrijd in Oosterhout het gat met Strike-Force tot een minimum was beperkt, restte de taak aan het team om in Waalwijk de koppositie te veroveren, en met succes.
Het team bestond op deze laatste speeldag uit Niek van de Rijken, Emile Martens, Jeroen Stijger en Mark van den Kieboom. Alle spelers hebben deze speeldag prima spel laten zien te beschikken over een duidelijke wil te winnen en het vermogen om onder druk te presteren. Aangezien in de laatste game de overwinning binnengesleept moest worden, was het zaak in deze wedstrijd geen fouten te maken. En een prachtige 618-serie (206 gemiddeld) was het resultaat. Over de gehele speeldag werd ruim 190 gemiddeld gegooid, met mooie uitschieters door Niek (220-game), Emile (210 game), Mark (221 game) en Jeroen (games van 206, 216, 222, 209).

Volgend seizoen wacht de 1e klasse. Het team heeft laten zien scorend vermogen te hebben in alle situaties. Een belangrijke eigenschap voor een team op dit niveau wil je meedoen om de hoofdprijzen, aldus teamcaptain Mark van den Kieboom.

Heeft u ook interesse in bowlen? Neem contact op met de Bowling Vereniging Oosterhout, via secretaris@bvoosterhout.com of www.bvoosterhout.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *