Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van maart 2013

Elke maand komen er wel opvallende tweets voorbij over het Oosterhoutse, zo ook in de afgelopen maand maart. De tweets kwamen uit veel verschillende hoeken en waren soms toegespitst op actualiteiten in het nieuws. Volgende maand komt er dan ook weer een nieuw overzicht met opvallende en leuke tweets. Dus heb jij in april tweets gezien die jij in dit overzicht vind thuis horen? Meld ze ons! Stuur de tweets naar onze twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl .

Oosterhout in Opsporing verzocht
Weinig mensen is het ontgaan, Oosterhout kwam weer negatief in het nieuws met een zware mishandeling in de Klappeijstraat. Dankzij kordaat optreden van het publiek werden deze vijf verdachten snel herkend.

Een van de kopschoppers kwam echter in maart opvallend terug in het nieuws: hij was te gast bij het VARA programma Pauw en Witteman. Zijn excuses aan zijn ouders en vechtkunstdocent werden op Twitter flink bediscussieerd. Veel Twitteraars waren dan ook verontwaardigd voor zijn primeur op bij de talkshow:


Nico Dijkhoorn in Oosterhout
15 maart kwamen Nico Dijkhoorn en Ronald Giphart naar de Bussel voor hun voorstelling Matennaaiers. Deze voorstelling was erg actueel gezien de geweldsincidenten van laatste tijd in Oosterhout. Verschillende Twitteraars merkte dit dan ook op richting Dijkhoorn:

Voordat er gespeeld werd moest er natuurlijk ook goed gegeten worden naar Oosterhouts gebruik. Na een bezoek aan Fever Oosterhout kwam de melding dat hun zoektocht naar eten was begonnen:

De zoektocht was niet erg eenvoudig bleek uit een tweet van Nico Dijkhoorn, iedere Oosterhouter had wel een andere tip:

Impact Oosterhoutse geweldincident
De mishandeling in de Klappeij heeft ook zijn keerzijde, verschillende mensen kwamen speciaal naar Oosterhout om te komen vechten.
Zo bleek uit de Tweet van Fever Oosterhout dat de aankondiging voor deze hooligans onduidelijk was.

Politiek onder vuur door fervent twitteraar Elly van Mook
Elly van Mook is inmiddels een beruchte Twitteraar gezien haar kritische opmerkingen richting de politiek. Eerder stelde ze al het Twittergedrag van een VVD raadslid over kettingen aan de haak:

Echter ditmaal kregen CDA en GBV er van langs in de altijd kritische berichten van mevrouw van Mook. Zo wist ze te twitteren dat GBV niets van economisch grondbeleid wist. Ook in andere tweets waren gevuld met wijs advies aan de politiek, kortom een opvallende twitteraar om in de gaten te houden!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *