Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van mei 2013

Elke maand komen er wel opvallende tweets voorbij over het Oosterhoutse, zo ook in de afgelopen maand mei. De tweets kwamen uit veel verschillende hoeken en bevatten soms prikkelende verwoordingen. Volgende maand komt er dan ook weer een nieuw overzicht met opvallende en leuke tweets. Dus heb jij in juni tweets gezien die jij in dit overzicht vindt thuis horen? Meld ze ons! Stuur de tweets naar onze Twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl .

CDA zelfverzekerd van zaak
Ondanks dat het het CDA niet de wind voor zeilen gaat lijkt het CDA in Oosterhout toch zeker van zijn zaak: ze gaan voor de winst. Of de zelfverzekerheid van deze middenpartij zich uitbetaald in zetelwinst is nog even wachten, het lijkt erop dat het qua enthousiasme niets ontbreekt. Toch lieten andere twitteraars het niet na een kritische noot te zetten bij de overwinningsdrang van het CDA.

Oosterhoutse TOKO stopt na 583 dagen
De Oosterhoutse Toko, EkszotischPlus+, stopte na 583 dagen met haar winkel. Dat de winkel geliefd was bij collegaondernemers bleek uit een tweet van Vishandel Pooyé.

Kaailenloop: gemeenteraad loopt mee en Fever Oosterhout heeft problemen
Ook dit jaar vond de Kaaienloop plaats in Oosterhout die ondanks de negatieve weersverwachtingen nog redelijk te lopen viel. Het team bestaande uit gemeenteraadsleden en ondersteundend personeel deed dit jaar ook weer mee. Uit een tweet van cateraar Gerard Oomen bleek dan ook dat het team een variatie was van oppositie en coaltie.

Fever Oosterhout kwam echter met een opvallend nieuwtje rond de Kaaienloop: de medewerkers moesten hun behoefte maar thuis doen. Vanuit Twitter kwam er een ludieke oplossing, men kon de gasten bij de Beurs naar de wc laten gaan, een prima manier om ze “een poepie te laten ruiken”.

Winkelen in Oosterhout heeft nieuwe dimensie
Dat winkelen zich ontwikkelt tot een totale beleving bleek uit de tweet van Tim. Hij twitterde dat winkelen bij de WE naast kleding ook erg amusant kan vanwege de leuke medewerkers.Muizenvangen niet toegestaan bij Fever
“Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel”, toch niet… Mocht je in de Fever zijn, probeer dan niet de muis van Ronnie Retro te vangen… Muizen vangen kan je zo een gezellig avondje kosten.

Parkfeest
Eerder kwam er al een special uit over de tweets van het Parkfeest. Er kwamen paar een opvallende tweets voorbij die voor herhaling vatbaar zijn. Zo kwam Albert met goede bespaartips en tweetten de Dirty Daddies dat er opvallend weer op komst was.Ook de positieve tweet van Rob Beckers bleef niet onopgemerkt, hij had vijf sterke argumenten om naar het parkfeest te komen.

Een gedachte over “Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van mei 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *