Satire: Equipe Oosterhouts advocatenkantoor gediskwalificeerd voor Oosterhouts kampioenschap bommetje

Bommetje

Team Stokpaert en Weekers is in diepe mineur. Hun poging om het Oosterhouts kampioenschap bommetje te winnen is in één klap over. De equipe heeft hun kruit niet droog weten te houden. Eerder deze week vergat één van de teamleden zijn geheime wapen mee te nemen van kantoor. De medewerker verklaart zich: “Na werktijd stonden we met collega’s nog wat na te praten voor het kantoor. Helaas ben ik toen mijn geheime wapen, een knalgele “Dries Roelvink” Speedo vergeten. Ik had er speciaal een koffertje voor gekocht zodat hij niet op zou vallen.”

Helaas voor medewerker Lex  Plosy, zag ’s ochtendsvroeg een voorbijganger het koffertje staan voor het kantoor van Stokpaert en Weekers. Gezien het mysterieuze uiterlijk van het koffertje belde deze direct de politie met de melding van een verdacht pakketje. Hierop volgde een eruptie van hulpdiensten die zich spoedde naar de Heuvelstraat. Politiewoordvoerder Aad Granaat: “We waren bang dat de Heuvelstraat zou veranderen in de Kraterstraat.”

Lex Plosy treurt om de diskwalificatie: “het nieuws sloeg in als een bom. Door mijn toedoen zijn we in één klap uitgesloten van deelname. Op kantoor volgde een explosie van emoties. Een ware shockgolf ging door het gebouw. Ieder vloog elkaar in de armen.”

De organisatie van het Oosterhouts kampioenschap bommetje stelt in een schriftelijk verklaring dat het begrijpt dat dhr. Lex Plosy niet opzettelijk onrust heeft veroorzaakt. Zij vrezen echter dat deelname van team Stokpaert en Weekers het familiale karakter van het evenement ondermijnd. Ook vrezen ze voor een deuk in het imago van het evenement.

Advocatenkantoor Stokpaert en Weekers heeft een extern deskundige ingeschakeld. Dhr A. Wijers, bedrijfsjurist is gevraagd te bekijken of het kantoor zich kan beroepen op wet- of regelgeving om toch mee te mogen doen.

Een gedachte over “Satire: Equipe Oosterhouts advocatenkantoor gediskwalificeerd voor Oosterhouts kampioenschap bommetje

  • 3 juli 2013 om 21:09
    Permalink

    Goed geschreven, zeer gevat, wat vinden zij ervan ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *