Ook van Wosterhout Zomertour: Treintje door Oosterhout

© OokvanWosterhout
© OokvanWosterhout

In de zomermaanden zie je wel eens het opvallende ’treintje’ in Oosterhout rijden. De trein rijdt hierbij langs toeristische locaties en laat enkele van de ‘must-sees’ van Oosterhout zien. De tocht begint hierbij op de Katjeskelder waarna er via rit rond het stadscentrum naar de Heilige Driehoek wordt gereden. Bij de Heilige Driehoek wordt een korte uitstap gemaakt waarna de reis weer wordt vervolgd.

Mocht je zelf eens een keer met het treintje meewillen, dit is mogelijk via het VVV in Oosterhout. Ook voor Oosterhouters is het zeker de moeite waard een keer deze reis te maken.

De Ook van Wosterhout Zomertour komt deze zomer naar u toe! Ook van Wosterhout zal op verschillende evenementen aanwezig zijn om verslag te doen wat er in de zomer leeft. Mocht u nog magische zomermomenten hebben? Laat het ons weten via redactie@ookvanwosterhout.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *