Ook van Wosterhout Zomertour: Zuiderhout bekent kleur

Afgelopen zaterdag was Zuiderhout het toneel voor multicultureel Oosterhout. Op de tweede editie van Zuiderhout bekent kleur werd de ruimte geboden voor verschillende organisaties om hun werkzaamheden en vereniging te laten zien. Op de dag zelf waren er verschillende optredens, attracties en kraampjes aanwezig.

Het evenement kon dan ook een succes genoemd worden: het was gezellig, druk en er werd volop genoten door de mensen. Na twee edities van Zuiderhout bekent kleur mag daarom ook wel gezegd worden dat het een welkome aanvulling is op de Oosterhoutse evenementen.


De Ook van Wosterhout Zomertour komt deze zomer naar u toe! Ook van Wosterhout zal op verschillende evenementen aanwezig zijn om verslag te doen wat er in de zomer leeft. Mocht u nog magische zomermomenten hebben? Laat het ons weten via redactie@ookvanwosterhout.nl .

Een gedachte over “Ook van Wosterhout Zomertour: Zuiderhout bekent kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *