Video: Etapastour Oosterhout 2013

De Etapastour mag, met dit jaar de zevende editie, een echt Oosterhouts evenement genoemd worden. Wat begon als een tourtocht met één afstand is uitgegroeid tot een evenement voor fietsers op korte en lange afstand. Minstens zo belangrijk als het fietsen is het eten, en daar zorgen ze bij de organisatie goed voor. Geen wonder dat de Etapastour jaarlijks op vele enthousiaste deelnemers kan rekenen.

De fietsers startten op 25 augustus op de Markt in Oosterhout, reden voor de korte afstanden via het Efteling Golfpark voor een uitgebreide lunch en troffen bij terugkeer heerlijke tapas aan bij Cantina y Tapas. De fietsers van de 135 kilometer reden naar Zaltbommel en terug en zijn onderweg ook voorzien van een lekkere lunch.

Wij waren bij de finish om de ervaringen van de deelnemers in beeld te brengen. In onderstaande video ons verslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *