Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van oktober 2013

Elke maand komen er wel opvallende tweets voorbij over het Oosterhoutse, zo ook in de afgelopen maand oktober. Volgende maand komt er weer een nieuw overzicht met opvallende en leuke tweets. Dus heb jij in november tweets gezien die jij in dit overzicht thuis vindt horen? Meld ze ons! Stuur jouw tweets naar onze Twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl. We kijken uit naar je berichten.

Wethouder van Feestzaken weer van de partij bij opening ORTS
Waar vorige maand er nog veel negatief nieuws was rond de ORTS was er in de maand oktober feest! De opening werd op spectaculaire wijze gevierd met een zakje opblazen en deze laten klappen. De wethouder van Feestzaken, Carla Bode, was natuurlijk van de partij!

https://twitter.com/DeesMelsen/status/385118120140353536

Oosterhoutse Fever Orakelt er op los
Het Orakel van Oosterhout was ook in de maand oktober vol onthullingen. Via dit Oosterhoutse Orakel kwamen onder andere de nieuwtjes naar boven over de sluiting van café The Big Apple en een nieuwe Oosterhoutse politieke beweging. Voor de nieuwste Oosterhoutse nieuwtjes zit je bij Fever wel goed.
https://twitter.com/feveroosterhout/status/389195106080665601
https://twitter.com/feveroosterhout/status/388070966707765248

Fever kwam verder met een nieuwe horecatrend: Pools als tweede taal in de Oosterhoutse uitgaansleven. Of Fever verder gaat met Poolse maatregelen is niet bekend. Tot dusver zijn er geen Poolse menukaarten aangetroffen.
https://twitter.com/feveroosterhout/status/388071547702747136

Oosterhout in het nieuws
Als Oosterhout in het nieuws is betekent dat meestal weinig goeds voor de stad. Afgelopen jaar is daar een opvallend voorbeeld van. Met een grote industriebrand, een verdacht pakketje en erotische lectuur eerder dit jaar, kwam Oosterhout in oktober in het nieuws met een ontvoering. Natuurlijk wisten de Oosterhouters het snel en waren ze niet zo blij met deze media-aandacht.

https://twitter.com/AntalRMFC/status/387317929253281792

Stormachtige zondag
De storm van 28 oktober had grote impact voor Nederland. Met drie doden te betreuren en een enorme schade, zou je verwachten dat verzekeringsmaatschappijen hier niet zo vrolijk van zouden worden. Opvallend genoeg wist financiele dienstverlener Geerts nog tijd vrij te maken voor een mop. We zijn benieuwd of ze later nog genoten hebben van de stormloop.

Spreekuur dokter Bisschop in raadszaal Oosterhout
Dick Bisschop staat in de raadszaal als de dokter met een uitgebreide medische kennis. Deze kennis is wel zo handig mocht er een discussie ontstaan over zijn vakgebied. Tijdens de vergadering van 23 oktober kwam de gezondheidsnota te sprake. Wethouder Willemse reageerde verbaasd op de uitspraken van dokter Bisschop, zwangere vrouwen hebben overgewicht zetten hem namelijk aan het denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *