Nieuws: VVD organiseert ‘Uit met Ouders’

Op vrijdag 7 februari organiseert VVD Oosterhout het evenement ‘Uit met Ouders’. Vanaf 19.00 uur heeft de partij een aantal horeca-ondernemers, Novadic-Kentron en de Politie bereid gevonden om inzicht te geven over uitgaan. Thema’s als alchohol, drugs en geweld komen aan bod.

De VVD heeft de avond georganiseerd om objectieve informatie te geven en ouders eens te laten zien waar hun kinderen uitgaan. Zo kunnen ouders volgens de partij zelf een duidelijk beeld vormen. In diverse horecazaken wordt een deel van het programma uitgevoerd, de afsluiting is gezamenlijk.

Ouders die deel willen nemen kunnen zich per mail aanmelden bij Robin van der Helm van de VVD.

Wanneer politieke partijen een activiteit organiseren, besteden wij daar graag aandacht aan. U kunt met ons contact opnemen door een mail te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *