Video: Bram Leert Carnaval Vieren (afl. 2) Kaaise Dweildag

Van onze presentator Bram Horstink is bekend dat hij absoluut niets met carnaval heeft, en juist daarom was hij degene die we vroegen om een leuke serie over carnaval te maken. Bram leert in deze tweede aflevering carnaval vieren en stelt daarbij vragen over alles wat hij wil weten.

Op zijn eigen wijze ging hij dit keer naar de Kaaise Dweildag. Op deze dag kwamen een groot aantal blaaskapellen bij de Oosterhoutse horeca langs om muzikaal er een feestje van te maken. Een prima moment voor Bram om achter het geheim van carnaval te komen. Zien we Bram aan het einde van de reeks volop los gaan in de polonaise? Om daarachter te komen kijk je natuurlijk Bram leert carnaval vieren!

Een gedachte over “Video: Bram Leert Carnaval Vieren (afl. 2) Kaaise Dweildag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *