Zondagochtend lezen: Alcohol vanaf 16 jaar en de kansen van Pro Oosterhout

In het drukke leven van tegenwoordig blijft er weinig tijd over om alles te goed te kunnen lezen. Nieuw op Ook van Wosterhout is Zondagochtend lezen. In dit overzicht kun je snel de artikelen van afgelopen week doorkijken en zien wat je gemist hebt!

Toekomst lokale zender ORTS
De ORTS gaat flink veranderen komend jaar. De ORTS gaat samenwerken met de andere lokale omroepen onder de naam Medio. Deze naamsverandering hangt samen met een proces waar de lokale omroep al veel langer aan werkt, het vormen van een streekomroep.
Benieuwd hoe het zit? Lees hier het artikel

Bavaria drinken vanaf 16 jaar
Afgelopen week schreven we over een aparte poster van Bavaria. De poster leek te suggereren dat alcohol vanaf 16 jaar gedronken mag worden. Het artikel werd goed gelezen waarbij zelfs Bavaria reageerde op de foto.
Benieuwd naar de foto en de reactie van Bavaria? Bekijk hier het artikel

Trouwheid Oosterhouters aan de Bussel
De Bussel wordt dit jaar grondig verbouwd zodat het theater er weer fris tegen aan kan. Maar waarom gaan de Oosterhouters graag naar ons eigen Theater?

Wordt Pro Oosterhout de verrassing van 2014?
Blogger Van Duvenvoorde was stellig: Pro Oosterhout wordt de verrassing van 2014. De blogger meent dat de lijst goed gevuld is en dat de partij goede kans maakt met de verkiezingen.
Wat denkt u? Maakt Pro Oosterhout goede kans in de verkiezingen? Discussieer mee

Tweets van Oosterhout
Tweets van Oosterhout kwam weer met een overzicht met opvallende tweets uit Oosterhout.  Dit keer onder andere Theek5, het Frencken College en de binnenstad.
Benieuwd naar de Tweets? Bekijk hier het overzicht

Klokkenluider Frencken
In tweets van Oosterhout kwam het al naar voren: Oosterhout heeft een eigen klokkenluider. Deze klokkenluider maakte een discussie los over de privacy op het Frencken College.
Benieuwd naar de discussie? Lees hier de opinie van Kiske

En meer…
Behoefte aan nog wat leuke dingen om te kijken en lezen? Keetje kwam deze week met een nieuw gedicht over Dweilen en Bram ging weer naar de stad toe om het geheim van carnaval te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *