Nieuws: Paaspop Den Hout groot succes met optreden van Guus Meeuwis (met foto’s)

Guus Meeuwis op Paaspop ©OnsBrabant.com
Guus Meeuwis op Paaspop – ©OnsBrabant.com

Paaspop heeft met zijn eerste avond met Guus Meeuwis een groot succes neergezet. De 2.500 kaartjes van de jubileumeditie waren uitverkocht en mensen wist massaal de Houtse Heuvel te vinden voor een goed gezelschap. BN de Stem maakte zelfs melding van drukste avond in het 20 jarig bestaan. Guus Meeuwis wist de tent goed op zijn kop te zetten met meezingers als Brabant, “Het is een nacht” en “het dondert en het bliksemt”. Ook dit jaar regende het weer volop bier wat een teken van een goede sfeer was.

Naast Guus Meeuwis trad Nederlandse indiepopband Handsome Poets op, bekend van de hit Sky on Fire. De avond begon met een optreden van 5-takt die ook eerder succesvol de openingsact was op het lokale festival.

Handsome Poets ©OnsBrabant.com
Handsome Poets – ©OnsBrabant.com

Heb je de zaterdag gemist? Niet getreurd! Vandaag is er ook nog volop feest in Den Hout met optredens van Nielson, de WC Experience, BZB, De Fik Erin en Kwart voor 3.

Meer foto’s zien? Bezoek hier OnsBrabant, de uitgaanssite van Brabant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *