Tweets van Oosterhout: opvallende tweets van februari 2014

Twitter

Elke maand komen er wel opvallende tweets voorbij over het Oosterhoutse, zo ook in de maand februari. Door wat vertraging deze keer wat later. Heb jij in tweets gezien die jij in dit overzicht thuis vindt horen? Meld ze ons! Stuur jouw tweets naar onze Twitteraccount @ookvwosterhout of mail een linkje naar redactie@ookvanwosterhout.nl.

Mannen in bosjes
Joost Roovers maakte iets mee wat hem verbaasde. Hij liep door het park en zag mannen in de bosjes. Of het hier ging om illegaal afval dumpen, geheim agenten of andere dubieuze zaken liet hij in het midden.

Leeftijd zegt niets in de raad
Mark Vissers kwam met een lijstje, iets wat het altijd goed doet op Twitter. Alexander Wijers wist de informatie van wat kritiek te voorzien: ervaring is belangrijk in de raad. ‘Beter 1 gouwe ouwe dan 10 jonge nitwits’ zet je aan het denken, is de raad te jong aan het worden?

Afdruipen van een leuk feestje
Het Frencken kreeg eerder dit jaar al flink wat kritiek te verduren door haar NSA beleid. De Oosterhoutse Snowden, Sjaak, maakte destijds bekend dat er massale spionage op Frencken plaats vond. Dat het Frencken zijn zaken verder niet op orde bleek uit een tweet van Lotte. Ze was op het schoolfeest haar schoolpasvergeten en droop aan het eind van de avond af met een 8.00 uur meld-vordering. Leuk feestje!

Oosterhoutse monumenten zetten aan het denken
Monumenten maken discussie los, zo ook het nieuwe monument voor WOII piloten. Het monument wist veel mensen te trekken. Twitteraar Maarten was kritisch. Probeert de Rabobank ons allemaal monumenten geven? Een bank met ideeën?

Harde klappen vanuit VVD
Raadslid Wijers werd door PvdA’er Anton op Zeeland beticht voor zich zelf door te gaan. Wijers wist op ludieke wijze de vinger op de zere plek te leggen: Anton had vrijwel geen fractieleden meer over.

Fietsenstalling viert feest
Carnaval kon ook aan de fietsenstalling niet voorbij gaan. Met een gezellig feestje in de fietsenstalling was het een gezellig gaan en komen.

Moreel appèl voor Oosterhout
Elly van Mook staat bekend om haar kritische houding op Oosterhout en de politiek. Ook in de maand februari had ze weer een paar kritische opmerkingen voor de Oosterhouters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *