Nieuws: Traumahelikopter rukt uit naar incident Dommelbergen [Foto’s]

Foto: Peter Snoeren
Foto: Peter Snoeren

Vrijdagmiddag werd omstreeks 12.17 een traumahelikopter opgeroepen naar de Willem Dreeslaan in de wijk Dommelbergen. Volgens de melding was er spraken van een medisch incident waarvoor ondersteuning van het medische mobiele team nodig was. Naast de traumahelikopter waren er ook ambulances en politie.

Omstreeks 12.35 zetten de traumahelikopter de landing in rond de buurt. Op foto’s van Marcel Bergen valt te zien dat de traumahelikopter in de wijk is geland. Twitteraar Peter liet via Twitter weten dat rond 13.06 de helikopter weer was vertrokken. Eerder deze week rukte er ook een traumahelikopter uit voor een ongeluk met een motor bij Abdis van Thornstraat.

Foto: Marcel Bergen
Foto: Marcel Bergen

Is u ook iets opgevallen? Laat het ons via Twitter weten @OokvWosterhout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *