Nieuws: Voorproefje Zomercarnaval op Koningsdag

Brassband Unicum (© Harry van Aperloo)
Brassband Unicum (© Harry van Aperloo)

St. de Gangmaokers, de organisatie achter de Kaaise Dweildag en het Kaais Zomercarnaval, trakteert op 26 april op een zomers optreden. In het kader van Koningsdag komt de Unicum Brassband dan optreden. Deze Rotterdamse band bestaat brengt naast een hoop instrumenten ook nog danseressen mee. Tussen 10.30 uur en 15.30 uur zal de band op diverse plekken in de stad optreden. Op de Heuvel (13.30 uur) en in Arendshof (15.00 uur) zal de oosterhoutse dansschool Ritmo-Latino zich ook nog bij het gezelschap voegen om workshops te geven.

Het volgende zomercarnaval zal overigens op 7 september 2014 plaatsvinden, het betreft de vijfde editie, dus een mijlpaal. Voor meer informatie zie www.kaaiszomercarnaval.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *