[NIEUWS] Pop-up bibliotheek in Arendshof

© www.atlasobscura.com
© www.atlasobscura.com

Aanstaande woensdagmiddag, 1 oktober, is tussen een 13.00 en 17.00 een tijdelijke pop-up op het HEMA-plein van de bibliotheek in het Arendshof. Bibliotheek Theek 5 zorgt deze middag voor een feestje om zo de start van de kinderboekenweek te vieren. De pop-upstore heeft meerdere innovaties naast het lenen van boeken: zo kun je op de foto met leuke accessoires in de te gekke ‘Photobooth’ en deze direct laten printen en uploaden naar Facebook.

Vergeet je biebpas niet
Bibliotheek Theek 5 zorgt ter plaatse voor een ruime collectie (kinder)boeken. Als lid van de bibliotheek kun je de boeken meteen ook lenen bij de pop-up bibliotheek. Zo niet, dan kun je je kind gratis inschrijven (t/m 18 jaar gratis).

Waar: voor HEMA in Arendshof
Wanneer: woensdag 1 oktober 13.00 – 17.00
Wie: Kinderen (t/m 18 jaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *