[NIEUWS] Maandag eerste bijeenkomst hoogspanningsmasten

Logo hoogspanningstrace Oosterhout © Gemeente Oosterhout
Logo hoogspanningstrace Oosterhout © Gemeente Oosterhout

Morgen, maandag 22 september organiseert de gemeente Oosterhout een bijeenkomst over de geplande hoogspanningsmasten in Oosterhout, waarbij een deel nabij de wijk Oosterheide gepland staat. In Oosterhout heerst al een tijdje onrust waarbij al meer dan 2.000 mensen een petitie tekenden. Om de bewoners bij te staan organiseert de gemeente een bijeenkomst om kennis te maken en zorgen te delen. Hierbij zal de gemeente u vertellen wat de gemeente wel en niet weet.

Bijeenkomst kennismaken en verbinden
De gemeente wil iedereen die daaraan behoefte  heeft de mogelijkheid bieden om die zorgen te uiten en met elkaar te delen op maandagavond 22 september a.s. De gemeente zal niet op al uw vragen een antwoord kunnen geven. Het ministerie heeft tot nu toe nog maar weinig informatie verstrekt en ook bij de gemeente zijn nog veel vragen onbeantwoord. Tijdens de bijeenkomst kunnen kan er kennisgemaakt worden en zien wat de gemeente voor de burgers kan betekenen. Bij de bijeenkomst zijn wethouders Willemsen (ruimtelijke ordening en stedelijke ontwikkeling) en Vissers (milieu) aanwezig.

Wanneer? Maandag 22 september van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Waar? Verrijzeniskerk, Vondellaan 43 in Oosterhout
Wie? Iedereen die zich betrokken voelt bij geplande tracé in omgeving Oosterhout

Deze avond kan online gevolgd via een live blog op OokvanWosterhout.nl, twitter mee via #Oosterhout en volg ons op Twitter en Facebook.

Een gedachte over “[NIEUWS] Maandag eerste bijeenkomst hoogspanningsmasten

  • 21 september 2014 om 17:29
    Permalink

    Teller staat thans op meer dan 2150 stemmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *