[FILM] Vier voorstellingen in Filmhuis op Nieuwjaarsdag

Wiplala; familiefilm, Grace of Monaco; publiekskeuzefilm en The Grand Budapest Hotel. De keus is aan u op de eerste dag van 2015! Kom naar het Filmhuis op de Heuvel en ontspan terwijl een boeiend verhaal zich voor uw ogen afspeelt.

Ook de rest van de eerste dagen van 2015 kunt u nog rustig afscheid nemen van het filmseizoen 2013-2014. Op 2 januari vertonen we Tracks, op 3 januari Her en op 4 januari Ida.  Verder draait Wiplala nog tijdens de laatste vakantiedagen en Gemma Bovery is te zien vanaf 2 januari.

Gemma Bovery is een Franse film over het jonge Britse echtpaar Gemma en Charles, die  hun intrek nemen in een kleine Normandische boerderij. Martin, een groot literatuurliefhebber ziet in hen Gustave Flauberts klassieke romanpersonages – en dan heten ze ook nog eens Bovery. Ooit was Martin een bekendheid in Parijs, nu is hij een lokale bakker. Zijn jeugdige ambities en enorme fantasie zijn er echter niet minder om. Het echtpaar Bovery betekent voor hem een ontsnapping uit de routine wanneer hij naast het dagelijks brood ook het lot van deze vleesgeworden romanpersonages begint te kneden. Maar de mooie Gemma is niet van plan een personage te worden – ze heeft ‘Madame Bovary’ zelfs nooit gelezen. Gemma wil haar eigen leven leiden.

Kaarten verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis, alle vestigingen van Theek 5 in Oosterhout en Dongen of via www.filmhuisoosterhout.nl. Het  Filmhuis is gevestigd aan de Heuvel 27, 4901 KB  Oosterhout.

 

Gemma Bovery is een Franse film over het jonge Britse echtpaar Gemma en Charles
Gemma Bovery is een Franse film over het jonge Britse echtpaar Gemma en Charles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *