[TWEETS] Wat gebeurde er op Twitter in Oosterhout dit jaar? [DEEL 2]

Bron: www.armadillo-medical.com
Bron: www.armadillo-medical.com

Het jaar komt alweer op zijn einde, een druk jaar waarin veel in Oosterhout gebeurde. Een goed moment om alle opvallende twitterberichten eens op een rijtje te zetten. In het tweede artikel van dit drieluik wordt er ingegaan op de maanden mei tot en met augustus. Ook in 2015 worden de berichten weer verzameld!

Ongewenste kaarten
Dat spammers digitaal ongewenste post sturen is bekend, tegenwoordig zijn ook nog offline spammers! Wijkagent Kapitein wist via zijn twitter te melden dat er oplichters waren die kaarten verkochten voor ‘het goede doel’. Mocht je oplichters zien die van de kaart zijn, dan ben je gewaarschuwd!

Ufo boven Oosterhout?!
Bestaan Ufo’s echt? Volgens twitteraccount ufomeldpuntnl wel, gedurende 20 seconden vloog er een fel wit licht door het luchtruim. Niemand heeft de bevinding van melder Ronald bevestigd, wie weet komen ze nog eens langs. Wel wist Daniel te melden dat ISS in de buurt was.

Oosterhout bloeit
Dat er in Oosterhout genoeg te beleven valt viel op te maken uit de tweet van Peter de Kock. Oosterhout had dit jaar weer een Pasar Malam op Zuiderhout wat goed bezocht leek te worden.

Komt er een nieuw evenement bij voor de bejaarden?!
Gerard Oomen was ook weer flink goed bezig: maarliefst 300 Abrahammen hadden zich aangemeld voor de jaarlijkse Abrahamdag in oktober. Jos Peters zag zijn kans schoon om Gerard eens een goed voorstel te doen voor een nieuwe evenement: puur voor 75+.  Of het een serieus voorstel was om Gerard Oomen zijn organisatietalent te gebruiken is helaas onduidelijk…

Selfie wedstrijd theek5
Theek5 raast door! Waar ze eerder kwamen met interessante lezingen en debatten gooiden ze het dit keer over een totaal andere boeg met een selfiewedstrijd. Oosterhout leek wel warm te draaien bleek uit enkele tweets.

Kloof politiek – burger?
Waar vroeger de wijzen heren in achterkamertjes vergaderden, wordt er tegenwoordig vergaderd in de bibliotheek van Oosterhout. PRO-Oosterhout politicus Peter de Hoogh wist de scheiding tussen burger en politiek op een fraaie wijze in beeld te brengen: de burgers zaten recht tegenover Wethouder Mark Vissers en de fractievoorzitter Dees Melsen.

Parkfeest – weer goed!
Het Parkfeest had dit jaar goed weer en daar waren ze blij mee! Ook had het Parkfeest dit jaar kleinkunst in het stadspark.

Dit is deel twee van het drieluik met tweets uit 2014. Kijk ook naar deel 1. Binnenkort zal hier deel drie komen met het overzicht van opvallende tweets van september tot december van dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *