[TWEETS] Wat schreef Oosterhout op Twitter dit jaar? [DEEL 3 – SLOT]

Het jaar komt alweer op zijn einde, een druk jaar waarin veel in Oosterhout gebeurde. Een goed moment om alle opvallende twitterberichten eens op een rijtje te zetten. In het derde artikel van dit drieluik wordt er ingegaan op de maanden september tot december. Ook in 2015 worden de berichten weer verzameld!

Bron: factsnframes.com
Bron: factsnframes.com

Tweetup in Oosterhout
Dat tweets vooral vanachter een scherm verzonden worden weerhield een paar fanatieke twitteraars er niet van om samen bij elkaar te komen in Oosterhout. Ze hielden een tweetup om samen met elkaar kennis te maken. Lees hier meer over de tweetup.

Geen hoogspanningsmasten door Oosterhout
Als je het over 2014 hebt, wordt er al snel over de het hoogspanningstracé van de 380kV-masten gesproken. Dit dossier zorgt voor veel roering in Oosterhout en omgeving. Ook op Twitter was dit niet onbesproken. Lees ook ons dossier over het 380kv tracé.

Minibieb in Oosterhout
Bibliotheken zorgen voor veel discussie in Oosterhout. Gaan ze dicht? Komen er nieuwe locaties voor boeken? Sommige boekenfanaten wachten niet langer en starten een eigen bibliotheek in de wijk.

Extra broodjes in de stad!
In de gemeenteraad werd er gediscussieerd over langere sluitingstijden van de horeca en de broodjeszaken in de Oosterhoutse binnenstad. Dit leidde al snel tot een discussie of dit wel goed was voor de gezondheid. Kandidaatraadslid Walther Ligtvoet kwam al snel met een tegenargument: het is de verantwoordelijkheid van de mensen zelf.

Weekblad in de bosjes
Komt Weekblad Oosterhout of Het Kanton nooit bij u door de brievenbus. De tweet van Peter de Kock maakt duidelijk waarom. Zolang het weekblad in de bosjes terecht, komt het zeker niet bij u thuis.

Foto van vroeger
In de bibliotheek aan het Arendsplein is op dit moment een zogeheten Heritage Browser te vinden. Een groot touchscreen vol met oude beelden van onder andere Oosterhout. Twitteraar Peter vond er een foto van zijn opa en medewerker Juan deelde dat feit op Twitter.

Oosterhout in actie tegen de sneeuw!
Sneeuw betekent ellende op de weg. Gelukkig wisten verschillende Oosterhoutse partijen samen te werken om te strijden tegen de vervelende sneeuw.

Hoogbezoek in Oosterhout
Hoog bezoek in De Kloek, met respectievelijk Sinterklaas, Ronald Plasterk en Ad Evers. Een uniek tafeltje dat niet bij elke Oosterhout Vandaag op Zaterdag te zien is.

Dit is het slot van het drieluik met tweets uit 2014. Kijk ook naar deel 1 en deel 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *