Parkfeest 2015 veelbelovend: Racoon en Di-rect komen naar Oosterhout!

pf15

Vanmiddag heeft het Parkfeest de eerste namen van 2015 bekend gemaakt. Naast de tribute-acts van U2, Bryan Adams en Roxette maakt de organisatie ook bekend dat dit jaar Di-rect en Racoon weer naar Oosterhout komen. Het Parkfeest liet eerder al weten dat het gewoon weer drie dagen was.

Racoon en Di-rect al eerder succesvol op het Parkfeest
Racoon was eerder al succesvol op Parkfeest. Ze traden eerder op in 2006, 2008 en 2012. Met hun bekenden hits als Oceaan, Love You More en No Mercy zijn ze een niet onbekende artiest in Nederland.

Di-rect was eerder al op het Parkfeest, zij traden in 2008 en 2010 in het Slotpark op. Tien jaar na hun eerste album is Di-rect nog altijd ‘alive and kicking’. Al drie jaar op rij zijn hun nummers één van de meest gedraaide op de Nederlandse radio.

Tribute-acts
Het parkfeest lijkt net als vorig jaar in te zetten op tribute-acts. Dit jaar zullen er coveracts zijn van U2, Bryan Adams en Roxette. U2NL, Bryan Adams Tribute en Roxette Tribute van Look Sharp lijken dan ook veel belovend voor de sfeer in het park gezien de positieve reacties op de coverband van Queen vorig jaar.

Volledige line-up
Op 21 maart, wanneer de kaartverkoop van start gaat, moet het complete programma rond zijn. Naast deze vijf namen zullen er nog meer artiesten bekend worden voor het Parkfeest. Mocht je er naar toe willen, Houd dan 29, 30 en 31 mei 2015 alvast vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *