Nieuws: Eerste namen Parkfeest Oosterhout 2012

Traditiegetrouw maakt Stichting Parkfeest de eerste namen van artiesten na de carnaval bekend. Dit jaar is dat echter al voor de carnaval bij een gelegenheid in De Bussel. De line-up bevat diverse verrassingen waaronder Acda en De Munnik, Within Temptation en waarschijnlijk De Dijk. Andere namen volgen nog…

Vrijdagavond

De vrijdag kent doorgaans een programmering die op jongeren is afgestemd. Dit jaar zijn Miss Montreal, Destine, Racoon, Krystl en Within Temptation van de partij. Within Temptation speelde in 2005 en 2008 al op het festival, Racoon kwam in 2006 en 2008 al een keer spelen. In datzelfde jaar maakte Alain Clark ook al eens zijn opwachting. Miss Montreal was in 2009 al eens te gast op het Parkfeest. Een mooie mix van oude bekenden en nieuwe beloften op vrijdagavond dus.

Programmering

  • Podium 1: Miss Montreal
  • Podium 2: Destine
  • Podium 1: Racoon
  • Podium 2: Krystl
  • Podium 1: Within Temptation

Zaterdagavond

De zaterdag, ook wel de grootste reünie van Oosterhout genoemd, wordt omlijst met artiesten als Alain Clark, Paris Dandies, Acda en De Munnik, Yasmin en De Dijk. Sommige namen speelden al eerder op het Parkfeest, waaronder De Dijk (2003, 2009). De durf in de programmering is terug te zien. Veel artiesten kwamen al twee keer op zaterdag spelen, maar nu is gekozen voor een betere mix van bekende en onbekende namen. Voor De Dijk is dit een terugkeer in het betaalde programma, de laatste keer speelde de band op zondagmiddag.

Programmering

  • Podium 1: Alain Clark
  • Podium 2: Paris Dandies
  • Podium 1: Acda en De Munnik
  • Podium 2: Yasmin
  • Podium 1: De Dijk

 

Sponsorhome

Dit jaar kent het feest, vooral voor de sponsoren, een opvallende vernieuwing. Het sponsorhome zal voortaan op de vijver in het stadspark te vinden zijn, op vijf meter hoogte, zodat de sponsoren over 5500 toeschouwers heen kunnen kijken.

Voorverkoop

De voorverkoop voor het Parkfeest 2012 vindt plaats op 1 april 2012 (en dat is geen grap). Rond de voorverkoop wordt vaak ook nog een kleinschalige programmering gemaakt. Hierover is echter nog niets bekend.

Gedurende de komende weken zullen er ongetwijfeld meer namen opduiken, mocht er nieuws zijn, dan melden wij dat uiteraard meteen.

3 gedachten over “Nieuws: Eerste namen Parkfeest Oosterhout 2012

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *