[FILMHUIS] Expositie José van Gool en topfilms

Film My Old Lady

Komende zaterdag opent de nieuwe expositie van José van Gool. Samen met films als Annie, Birdman en My old Lady geeft zij het Filmhuis volop kleur!

José van Gool maakt ons deelgenoot van haar emoties door met krachtige streken en veel kleur haar personages op haar schilderijen vorm te geven. Daarbij laat ze voor de kijker genoeg ruimte voor eigen interpretatie. Met José van Gool verwelkomen wij een bijzondere exposant.  Naast Oosterhout exposeerde zij onder meer in New York, Washington, Knokke, Wenen en Monaco.

Annie is de moderne Nederlandstalige versie van de musical klassieker.

Birdman, viervoudig Oscarwinnaar,  vertelt het verhaal van acteur Riggan Thomson (Michael Keaton). Ooit wereldberoemd door zijn rol als een iconische superheld, nu worstelt hij met een toneelstuk op Broadway. In de aanloop naar de première gaat hij de strijd aan met zijn ego en probeert hij zijn familie, zijn carrière en zichzelf weer op de rails te krijgen. Annie is een vrolijke musical voor de hele familie.

My old Lady gaat over Mathias Gold, een berooide New Yorkse schrijver, die van zijn vader een waardevol appartement in Parijs erft. Hij reist direct naar de Franse hoofdstad met het doel dit te verkopen. Daar ontdekt hij echter dat een oude dame, Mathilde, met haar dochter Chloé in het appartement woont. Een Franse wet schrijft voor dat hij het huis pas mag verkopen na Mathilde’s overlijden. En dit is niet de enige verrassing voor Mathias, die tot de ontdekking komt dat hij zijn vader nauwelijks heeft gekend.

Kaarten ( €8,50 en kinderfilm €6,00) verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis, alle vestigingen van Theek 5 in Oosterhout en Dongen of via www.filmhuisoosterhout.nl. Het  Filmhuis is gevestigd aan de Heuvel 27, 4901 KB  Oosterhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *