[FILM] Kingsman, Inherent Vice en Big Hero 6 in Filmhuis

Kingsman: The secret service  Donderdag 16, vrijdag 17 zaterdag 18 om 20.15 uur, zondag 19 april om 16.00 en 20.15 uur, woensdag 22 april om 10.30 uur
Kingsman: The secret service
Donderdag 16, vrijdag 17 zaterdag 18 om 20.15 uur, zondag 19 april om 16.00 en 20.15 uur, woensdag 22 april om 10.30 uur

Misdaad, actie en avontuur staan centraal in het Filmhuis. Deze week een verfilming van een stripboek: Kingsman: The secret service en van een boek van Thomas Pynchon: Inherent Vice.

Kingsman: The secret service gaat over een geheime organisatie, die een ongepolijst talentvol straatschoffie rekruteert voor hun trainingsprogramma. Precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.

In Inherent Vice duikt de ex van detective Doc Sportello op met een verhaal over een steenrijke projectontwikkelaar op wie ze verliefd is. Zijn vrouw en haar vriend willen hem kidnappen en op laten nemen in het gekkenhuis. Het is het einde van de psychedelische jaren zestig. De cast bestaat uit surfers, zwendelaars, gebruikers, rockers, een moordlustige afperser, rechercheurs, een undercover saxofonist en de Golden Fang; een vehikel dat misschien in het leven is geroepen door tandartsen om de belasting te ontduiken.

Big Hero 6, winnaar van de Oscar voor Beste Animatiefilm is een komisch avontuur boordevol actie. Hiro Hamada blinkt uit in robottechnologie. Als hij in gevaar komt, moet hij zijn maatje robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden. Kaarten verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis, alle vestigingen van Theek 5 in Oosterhout en Dongen of via www.filmhuisoosterhout.nl.

Wekelijks filmoverzicht ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief via de website www.filmhuisoosterhout.nl

Kaarten ( €8,50 en kinderfilm €6,00) verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis, alle vestigingen van Theek 5 in Oosterhout en Dongen of via www.filmhuisoosterhout.nl. Het  Filmhuis is gevestigd aan de Heuvel 27, 4901 KB  Oosterhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *