[FILMHUIS] Turist, Foxcatcher en Big Hero 6

Turist: Zweedse dramafilm. Volgt gezin op skivakantie.
Turist: Zweedse dramafilm. Volgt gezin op skivakantie.

Turist een film over een skivakantie met een dramatische wending.  Foxcatcher een waargebeurd psychologisch drama. De kinderen kunnen deze week lachen met Big Hero 6.

Turist volgt een Zweeds gezin op skivakantie. Tijdens de lunch worden ze overvallen door een lawine. Iedereen schiet in paniek alle kanten op en moeder Ebba roept haar man Tomas om hulp. In plaats van zijn gezin te redden, zet Tomas het op een lopen. Zijn instinctieve keuze heeft grote gevolgen voor de rest van de skivakantie.
Donderdag 9, vrijdag 10, zaterdag 11, zondag 12 april om 20.15 uur, zondag 12 en woensdag 15 april om 16.00 uur.

Foxcatcher gaat over een Amerikaanse multimiljardair die het zicht op de realiteit verliest. John Du Pont traint twee Olympische worstelkampioenen, de broers Mark en Dave. Terwijl Dave de nodige afstand houdt, trekt Mark in op het landgoed Foxcatcher . Hoe langer Mark op het landgoed woont, hoe meer hij verstrikt raakt in een web van paranoia en verraad.
Zaterdag 11 april om 16.00 uur, maandag 12 april om 20.15 uur, woensdag 15 april om 10.30 en 20.15 uur.

Big Hero 6, winnaar van de Oscar voor Beste Animatiefilm is een komisch avontuur boordevol actie. Hiro Hamada blinkt uit in robottechnologie. Als hij in gevaar komt, moet hij zijn  maatje robot Baymax, en zijn verschillende vrienden transformeren tot een groep hightech-helden.
Zaterdag 11, zondag 12 en woensdag 15 april om 14.00 uur.

Wekelijks filmoverzicht ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief via de website www.filmhuisoosterhout.nl

Kaarten ( €8,50 en kinderfilm €6,00) verkrijgbaar aan de kassa van het Filmhuis, alle vestigingen van Theek 5 in Oosterhout en Dongen of via www.filmhuisoosterhout.nl. Het  Filmhuis is gevestigd aan de Heuvel 27, 4901 KB  Oosterhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *