Met 2 voor 1 naar hilarisch cabaret in de Schelleboom

© Schelleboom
© Schelleboom

Het voorjaar komt er nu echt aan. Tijd voor een leuke voorjaarsactie. Met zijn tweeën voor de prijs van 1 lachen om de mannen van de Rode Horde. Inmiddels staan zij met hun droogkomische sketchcabaret voor de derde keer in de Schelleboom

DROOGMUKKEL V. is alweer de 139-ste voorstelling van De Rode Horde en bestaat uit losse scènes waarin DRH zijn droogkomische en absurdistische stijl tentoonspreidt. Het boeken van een hotelkamer, bezoek aan de dierenarts, boekpresentatie en nog een aantal andere scènes laten zien dat het communiceren in het dagelijks leven niet altijd meevalt. Humor op de vierkante millimeter voor liefhebbers.

Zaterdag 11 april – Aanvang 20.15u.

Entree €17,50.(per twee bezoekers) incl koffie/thee vooraf en een pauzedrankje

Kaarten kunt u bestellen via www.deschelleboom.nl of op 0162-437165
De Schelleboom is te vinden aan de Mathildastraat 37a in Oosterhout

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *