Mad Hat: een paar maanden later

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Een flinke tijd geleden postten wij een artikel over een nieuwe koffiezaak in het Arendshof. Mad Hat is nu al een tijdje open en ik ging op pad om te vragen hoe de zaken er voor staan. 

Het eerste wat op valt als je richting Mad Hat loopt zijn de nieuwe zetels die buiten staan. Sinds kort heeft Mad Hat namelijk een terras die helemaal past bij de rest van de zaak. Ze staan er pas net maar er wordt al gretig gebruikt van gemaakt.

Audrey (de eigenaresse) en ik gaan zitten met een lekker bakje koffie. Het is een warme dag waardoor minder mensen in het overdekte winkelcentrum wat gaan drinken, ze vertelt mij dat op hele warme dagen het winkelcentrum bijna uitgestorven is.

  ‘De kwaliteit waarborgen is heel belangrijk’

Verder vertelt ze dat ze nog even enthousiast is, er blijven nieuwe gezichten en vertrouwde gezichten komen en dat is erg motiverend. Zo ook de jongeren die allemaal Bubble Tea drinken, de meeste hebben een vaste combinatie die ze het lekkerste vinden.

Hele groepen jongeren komen binnen tijdens het gesprek, ze willen allemaal dit populaire drankje hebben. Sommige hebben het nog nooit op maar zijn overtuigd door hun vrienden om het te proberen. Audrey snelt weg om ze te helpen en maakt

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

intussen een gezellig praatje met hen.

Mad Hat blijft een zaak met een unieke stijl, het is goed om te zien dat Oosterhout steeds meer zaken krijgt die zo uniek zijn. Maar één ding is het belangrijkst en dat is de kwaliteit waarborgen. Om dit te doen test ze alles voordat ze het op de kaart zet en past het eventueel aan, ze is een persoon die graag experimenteert om overheerlijke drankjes te maken.

Als ik in zulke zaken ben, dan ben ik toch trots op ons Wosterhout, die naast alle problemen toch vooruit gaat en door ontwikkelt.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *