[EVENT] Een lezing over hoe je geluk vindt en vast kunt houden

deGeluksprofessorvlinder

Op vrijdag 4 september nodigt stichting Little Dreams geïnteresseerden uit om samen een mooie avond over geluk en dromen te beleven. ‘de Geluksprofessor’ zal daarbij helpen.

Als eerste is er een korte presentatie over Stichting Little Dreams zelf. Daarna zal speciale gast Patrick van Hees, de auteur van de succesvolle roman ‘de Geluksprofessor’ het woord krijgen. Van Hees gaat vertellen over zijn boek en inzichten om geluk in je leven te creëren.

De avond zal muzikaal opgeluisterd worden door Trunk Size Music. Een muzikaal duo uit Den Bosch en Oosteind dat het thema ‘Dromen’ in haar optreden verwerkt.

Vanaf 19.30 uur bent u welkom in activiteitencentrum De Bunthoef aan de Bloemenhof 2 in Oosterhout, waarna het programma om 20.00 uur begint. De avond zal rond 22.00 uur eindigen.

Toegangskaarten voor deze avonden kosten € 5,00. Aanmelden kan hierbij via info@stichtinglittledreams.nl en geef aan hoeveel kaartjes u wilt reserveren. De kaartjes zijn vanaf 19.30 uur bij de ingang van de Bunthoef af te halen. Pinnen is hierbij niet mogelijk, verzocht wordt gepast te betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *