[EVENT] Iets kapot? Kom dit weekend naar het Repair Café!

Bron: Repair Café
Bron: Repair Café

Kapotte spullen thuis? Dan kunt u ze laten repareren samen met deskundige vrijwilligers tijdens het repair café op zaterdag in de Bunthoef en zondag tijdens de Wereld Kinderdag. Elektrische (huishoudelijke) apparaten, kleding, computers, fietsen, rollators, buggy’s, kinderwagens, speelgoed en sinds kort ook klokken, kunnen allemaal gemaakt worden. Eventueel te vervangen onderdelen etc. zijn voor uw eigen rekening.

Ontmoeting en mensen helpen
Repareren is voor het Repair Café een strijd tegen de weggooicultuur, maar ook bedoeld voor ontmoeting en om mensen te helpen. Een gecrashte computer, een weigerende wekker, een te wijde rok of iets anders wat kapot is, kan dus wellicht gerepareerd worden. Heeft u niets om te repareren? Kom dan gezellig langs, drink een kop koffie, maak een praatje en wellicht kunt u iemand anders helpen. Meer informatie vindt u op de website van het Repair Café.

In het kort:
Wat: Spullen laten reparen – gezellig samenkomen
Wie: Iedereen is welkom, met of zonder kapotte spullen
Waar/wanneer:
De Bunthoef: 26 september 10.00 – 14.00
De Heuvel: 27 september 12.00 – 17.00

Eerder vroegen wij ons af wat deze mensen drijft en besloten naar wijkcentrum de Bunthoef te gaan. Benieuwd naar het succes van het Repair Café? Kijk hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *