Mening bewoners telt mee in nieuw Santrijnpark

Screenshot uit 'Masterplan Santrijn'
Screenshot uit ‘Masterplan Santrijn’

Aanstaande zaterdag is het Burendag. Op deze dag worden in Oosterhout verschillende buurtfeesten georganiseerd, zo ook in het Santrijngebied. Daar kan door buurtbewoners onder het genot van hapjes, drankjes en muziek worden meegedacht over het nieuwe Santrijnpark. Het is voor de kinderen ook mogelijk om mee te doen aan diverse spelletjes. De gemeente is bezig met het ontwikkelen van plannen voor het gebied, dat is gegroeid door de nieuwe Bussel en de parkeergarage, en zal daarom met een maquette aanwezig zijn op het buurtfeest. Eerder deze week werden de bewoners van de buurt door Elly van Mook van CBO al opgeroepen om as. zaterdag hun mening te geven.

Het buurtfeest vindt as. zaterdag plaats van 13:30 tot 16:30 uur plaats op de bouwweg bij het Santrijnpark.

Kaj Moerenhout

De videomaker van OokvanWosterhout. Hij runt succesvol zijn eigen bedrijf Kaj Moerenhout Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *