[NIEUWS] Verkeershinder bij Sluis 1!

Sluis-2

Deze avond vanaf 22:00 uur is één rijstrook afgesloten op de brug over Sluis 1. De weg is wel berijdbaar, maar verkeer uit beide richtingen moeten elkaar om en om laten passeren. De rijstrook is afgesloten tot zondagavond 19:00 uur. 

De rijstrook wordt afgesloten om onderhoud aan de brug uit te kunnen voeren. Dit is nodig om de brug in een goede staat te houden.

Hebt u nog vragen over de werkzaamheden? Bel dan naar de gratis informatielijn van Rijkswaterstaat 0800 8002 of neem contact op met Bart Klaver van Istimewa Elektro op telefoonnummer 06 11 31 35 30 of e-mailadres bart.klaver@istimewa.nl

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *