Informatieavond over de bibliotheek in de wijken

Theek 5

Op zaterdag 5 december zijn de bibliotheken in Oosterheide en Dommelbergen voor het laatst geopend. De bibliotheek gaat echter niet weg uit de wijk; na de sluiting van de wijkbibliotheken komen er bibliotheken in de activiteitencentra Dommelbergen en Bunthoef. Deze zijn vanaf maandag 4 januari geopend. Ook is er de afgelopen jaren hard gewerkt om ‘Bibliotheek op School’ te realiseren op diverse basisscholen in de wijk. Bibliotheek Theek 5 praat u graag bij over de veranderingen tijdens de informatieavond.

Informatieavond
U krijgt tijdens de bijeenkomst informatie en u kunt vragen stellen over de verhuizing, de planning en de dienstverlening. Op maandag 19 oktober bent u welkom in bibliotheek Dommelbergen en op woensdag 21 oktober in bibliotheek Oosterheide. Beide avonden starten om 20.00 uur.

Bibliotheek op School
Bibliotheek Theek 5 heeft de afgelopen jaren de Bibliotheek op School gerealiseerd op diverse basisscholen in de wijk. Het komende jaar zullen er nog meer bibliotheken op de basisscholen worden geopend. De Bibliotheek op School is een landelijke aanpak voor het basis- en voortgezet onderwijs, waarin bibliotheken en scholen structureel samenwerken aan taalontwikkeling, leesbevordering en mediawijsheid van kinderen.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *