Stg De Gangmaokers zoekt vrijwilligers voor Kaaise Dweildag

_DSC2992De zomervakantie met dit jaar ook prachtig weer in eigen land, ligt voor velen alweer enige tijd achter ons. Stg De Gangmaokers kijkt nu alvast vooruit, en wel naar volgend jaar zondag 17 januari 2016.

Zij zijn al druk bezig om de Kaaise Dweildag, dé traditionele opwarmer voorafgaand aan carnaval, weer helemaal tot in de puntjes te organiseren zoals u dat van hen gewend bent. Uit het gehele land zullen tussen de dertig tot veertig leutkapellekus zich al dweilend  van het ene Kaaiendonkse café naar het andere leuttempeltje begeven. Zodat u zich in de Kaaiendonkse binnenstad weer onder kunt dompelen in het leutige feestje dat de Kaaise Dweildag in de loop der jaren is geworden. En dan allemaal gratis en voor niets.

Maar….

Het feestje neerzetten zoals Stg De Gangmaokers al jaren doet, is niet mogelijk zonder de belangeloze, maar vooral enthousiaste medewerking van talloze vrijwilligers die er met z’n allen samen de schouders onder willen zetten.

Wij zoeken enthousiastelingen die het aandurven om plaats te nemen in het bestuur, of als bijv.: leidinggevende van een werkgroep, of als lid van de sponsorcommissie.

Maar ook als u het leuk vind om in algemene zin iets voor de Kaaise Dweildag te betekenen en daarover mee te denken, bent u ook meer dan welkom. En uiteraard vinden wij het heel erg fijn als u op welke andere manier dan ook uw steentje als vrijwilliger zou willen bijdragen, in welke vorm dan ook!! Op de Kaaise Dweildag zelf kunt u ook op allerlei manieren meehelpen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het begeleiden van een Leutkapelleke tijdens hun dweilroute door de Kaaiendonkse binnenstad? Of bent u er meer van om de handen uit de mouwen te steken en mee te helpen met de diverse opbouwwerkzaamheden? Dan kunnen wij uw hulp van harte gebruiken!

Maar wilt u eerst meer weten over wat dat nou allemaal inhoudt, schroom dan niet om informatie te vragen bij Stg De Gangmaokers. Dat kan via info@kaaisedweildag.nl  ;  info@kaaiszomercarnaval.nl  of telefonisch via 06-14505341.

Om een indruk van de Kaaise Dweildag of het Kaais Zomercarnaval zelf te krijgen, vindt u op onze website www.kaaisedweildag.nl  of op  www.kaaiszomercarnaval.nl  ,een impressie van hetgeen er zoal te beleven valt op deze beide evenementen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen!!

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *