Jan Peters gevraagd om VVD-fractie te versterken

© Roland Rutten Photography
© Roland Rutten Photography

Als de benoeming van Robin van der Helm als nieuwe wethouder in de raadsvergadering van januari definitief is, ontstaat er een vacature in de VVD-fractie in Oosterhout. Volgens de kieslijst is Jan Peters als eerste in beeld voor de invulling van de vacature.

De VVD-fractie heeft Jan Peters gevraagd of hij de fractie zou willen versterken. Fractievoorzitter Dees Melsen: “Met de toevoeging van Jan komt de fractie weer op volle sterkte en kunnen we de ervaring en kennis van Jan de komende twee jaar blijven inzetten in de gemeenteraad.”

Jan Peters heeft positief gereageerd op het verzoek van de VVD-fractie: “Ik heb -ongewild overigens- het probleem veroorzaakt. Ik ben blij dat ik op deze manier iets kan doen om het te verlichten. Op deze vraag van de voltallige fractie kan ik dan ook geen nee zeggen. Zo blijf ik toch verbonden met wat ik altijd graag heb gedaan: goed zorgen voor Oosterhout.”

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *