[SHOPPEN] Vijf redenen waarom winkelen zo leuk is!

Oosterhout van boven © Kaj Moerenhout Media
Oosterhout van boven © Kaj Moerenhout Media

Er wordt steeds meer online gekocht, maar wij zijn van mening dat offline shoppen ook zijn charmes heeft. Hier vijf redenen waarom.

 1. Je bent lekker in de buitenlucht.
  Wat is nou lekkerder dan in de frisse lucht shoppen. Niets natuurlijk. Door de frisse lucht krijg je nieuwe inzichten en kan je pas echt genieten van de onze mooie stad.
 2. Lekker bewegen.
  Door vanuit je luie stoel te shoppen, beweeg je natuurlijk véél te weinig. Als je echt fit wilt worden dan moet je trainen! Door al die zware tassen te dragen en de nodige kilometers te lopen ben je zo weer in shape.
 3. Persoonlijk contact.
  In de stad kan je nieuwe mensen leren kennen kan je er vanuit gaan dat iemand je wilt helpen. Ja, natuurlijk online kan je ook nieuwe mensen leren kennen, maar hoe weet jij dat die persoon ook echt diegene is wie hij zegt dat hij is.
 4. Goed advies.
  Online krijg je geen advies dat je iets je staat of juist niet staat. De meeste verkopers willen niet graag kleding verkopen wat je later toch komt terug brengen en zullen je dan ook vaak zo goed mogelijk adviseren. Online kan je het niet eens passen en moet je maar op je gevoel af gaan en als het niet past terug sturen. Pff veel te veel werk.
 5. Gezelligheid.
  Wat is nou leuker dan om met je vrienden of vriendinnen lekker te gaan shoppen. Dat is toch lekkerder dan in je eentje achter je computer scrollen langs de kleding.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

2 gedachten over “[SHOPPEN] Vijf redenen waarom winkelen zo leuk is!

 • 14 december 2015 om 15:14
  Permalink

  1. Lekker in overdekt Arendshof… snel dat dak er weer af…
  2. lekker bewegen.. op zoek naar de juiste winkel want het is allemaal hetzelfde wat je in Oosterhout vind (muv de keiweg).
  3. ja leuk uitgesnauwd worden door niet goed opgeleide of sjacherijnige winkelmedewerkers…
  4. okay gelijk…
  5. zoals het er nu uitziet, 3/4 staat leeg en arendhof is net een crematorium… niks gezelligs aan.

  en de openingstijden.. drama… niks is open doordeweeks na werktijd, bestel ik het online dan is het de volgende dag in huis waar ik anders tot vrijdagavond op moet wachten.

 • 12 december 2015 om 22:40
  Permalink

  En niet te vergeten ; door je eigen store in ere te houden, help je mee aan het voortbestaan ervan. Doe eens gek, ga op ontdekkingsreis in je eigen Oosterhout!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *