[PERS] Recreatieoord de Warande vanaf 14 december met buslijn 226 bereikbaar

Warande

Op 13 december gaat de nieuwe busdienstregeling van Arriva in. Vanaf maandag 14 december rijdt de lijn 226 van buurstede naar buurstede ook langs recreatieoord de Warande.  Recreatieoord de Warande is via de nieuwe bushalte De Warande beter bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus rijdt om het uur en de aankomst- en vertrektijden zijn van maandag tot en met vrijdag om circa 23 minuten over het hele uur. De bushalte De Warande is naast de poort van recreatieoord de Warande. Vanaf het busstation Oosterhout is de bezoeker binnen 12 minuten op de Warande.

Recreatieoord de Warande is erg blij met de realisatie van de bushalte en bedankt de vereniging Buurtbus 226. Meer informatie over tarieven en tijden op www.arriva.nl

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *