Eerste carnavalsjubileum Jeugdhofkapel de Smulnarren

20150217_© Maanders Fotografie_GT3A2002
© Jeff maanders

Jeugdhofkapel de Smulnarren bestaat dit seizoen 11 jaar. Reden voor een feestje vinden de leden. Op vrijdag 15 januari 2016 zal dit vanaf 20.00 in café Seven gevierd worden.

Op deze avond zullen de Askruizen, Hofkapel de Smulnarren, Pierewaaiers en STAAAMP er samen met Jeugdhofkapel een mooi feest van maken. Natuurlijk zal ook Prins Mienus XII met zijn groot gevolg aanwezig zijn. Als hoogtepunt van de avond zal er een optreden zijn van de Grote Jeugdhofkapel. Alle oud en huidige leden zullen samen een overzicht van 11 jaar Jeugdhofkapel laten horen.

Wilt u ook aanwezig zijn op deze muzikale feestavond, koop dan een kaartje vanaf 1 januari bij Seven -Markt 7 Oosterhout -of bij de Oosterhoutse Feestwinkel te Arendshof. Vier het Jubileum mee met de Jeugdhofkapel en warm op voor carnaval 2016

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *