Engelse top comedian komt naar De Schelleboom

collage

Vrijdagavond 8 januari brengt een surprise comedy night met internationale allure! U zult niet verrast zijn dat u met een grote glimlach naar huis gaat en zult hunkeren naar de volgende editie. Er zal wat afgelachen worden deze editie.

Daniel de Ronde is mentalist en illusionist. Hij zal u verbijsterd achterlaten door zijn vingervlugheid, trucks en psychologische illusies.

De Blonde Jongens en Tim zijn vier aantrekkelijke mannen in hotpants en Tim. In 2014 wonnen zij de publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Fysiek, muzikaal, energiek en razendsnel. (PS: Ook leuk voor mannen). In DeBJET speelt onder andere Ruud Smulders, bekend van ‘de minuut van Ruud’ op radio 538’ en De Apalcas op NPO3  

De hoofdact is de Britse comedian en verhalenverteller Bob Slayer. Ooit was hij manager van bekende bands en acts als Snoop Dogg, Bloodhound Gang, Electric Eel Shock en vele meer. Hij is al jaren één van de meest succesvolle acts en bookers op ‘s werelds grootste comedy festival ‘Edinburgh Fringe’ en treed wereldwijd op. In zijn nieuwste show ‘Fat Jockey’ vertelt hij over zijn verleden in het racen met paarden. Een hilarische verhaal dat moeilijk is voor te stellen als je Bob voor je ziet staan.

Presentator van deze avond is de inmiddels welbekende MC WestSaid, vaste presentator van de ‘Oosterhout Lacht’ middagen. Vast lid van de Comedy Explosion, winnaar van de Comedy Slam 2014 en organisator van comedy avonden in binnen- en buitenland.

Drie topacts en een eindbaas MC zorgen een goed begin van het nieuwe jaar!

Vrijdag 8 januari, aanvang 20.15u Entree € 17,50 incl koffie vooraf en een drankje in de pauze. Kijk voor meer info op www.deschelleboom.nl en reserveer nu uw kaarten. Bellen kan uiteraard ook op 0162-437165

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *