[BINNENSTAD] Snoepwinkel Jamin keert terug!

© Jamin Oosterhout
© Jamin Oosterhout

Snoepwinkelketen Jamin keert terug in Oosterhout. Dat maakte het bedrijf zondag bekend op Facebook. Eerst zat deze keten in Arendshof 1, maar de franchisenemer was uiteindelijk toe aan een ander avontuur en de winkel verdween uit Oosterhout.

Jamin is een winkelketen dat al sinds 1883 bestaat. In de jaren dertig waren er al meer dan driehonderd filialen door het hele land. Het is goed nieuws dat een nieuwe zaak zich gaat vestigen in Oosterhout.

De precieze locatie wordt Arendshof 70, waar eerst Mac Dames was gevestigd. Dat is dicht bij de oude locatie, de winkel zal daardoor voor oude klanten makkelijk te vinden zijn. Het pand werd ruim twee maanden te huur aangeboden.

© VP&A Makelaardij B.V
© VP&A Makelaardij B.V

Een gedachte over “[BINNENSTAD] Snoepwinkel Jamin keert terug!

  • 26 februari 2016 om 21:26
    Permalink

    Frans veel succes met je nieuwe winkel Gr Kees Van Mierlo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *