[NIEUWS] Grote gebeurtenis op Markt voor zieke opa

Edit 001
© Roland Rutten

Vanmiddag is de wens van Roos Voermans in vervulling gegaan. Zij wenste dat ze haar ponyproef opnieuw kon uitvoeren recht voor de deur van haar zieke opa. Haar wens ging in vervulling nadat zij haar wens had opgehangen in de wensboom.

Het hele gebeuren werd georganiseerd door onder andere Rotaryclub Oosterhout Regio die graag de wens van de 10 jarige in vervulling wilden laten gaan. En vandaag was het dan zover. Op de Markt is een enorme bak aangelegd en na de proef heeft de Winkelstad nog een show en een attractie geregeld.

Vele mensen kwamen kijken hoe Roos de proef uit ging voeren. Haar opa kon via het raam alles goed zien en was duidelijk apetrots.Het Jeugdjournaal uit Hilversum kwam ook verslag doen en het item wat zij gemaakt hebben is vanavond te zien om vanaf 18.35 op NPO3.

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *