[NIEUWS] Broeder Beer restyled!

Erik 001
Erik Oomes – © Kaj Moerenhout Media

Gisteren werd Broeder Beer op de Markt feestelijk geopend. De zaak is gerestyled en heeft een nieuwe franchiseondernemer genaamd Erik Oomes.

Het restaurant stond vroeger vol met typische houten stoelen en was duidelijk aan vervanging toe. Nu bevat het mooie tafels en heerlijke stoelen en het nieuwe logo van De Beren is te zien. Het is een van de eerste restaurantsBeren 001 van de keten die deze restyling heeft gehad.

De gasten vinden het mooi geworden en Erik is vooral trots: ‘Het is fantastisch om dit te mogen overnemen, nadat ik hier zo lang heb gewerkt’. Hij zit vol ambities en ideeën om de zaak nog beter te maken. Zo is de kaart kleiner geworden en zijn er tappunten bij gekomen voor verschillende speciaal bieren.

Erik heeft mede door crowdfunding zijn droom werkelijkheid gemaakt. Na gisteren is meteen duidelijk dat Erik er helemaal voor gaat!

Broeder Beer is vandaag vanaf vier uur geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *