[BINNENSTAD] Gaat Arendshof II op de schop?!

Geverfde pilaar in Arendshof II - © OokvanWosterhout
Geverfde pilaar in Arendshof II – © OokvanWosterhout

Wie recent een bezoek gebracht heeft aan Arendshof II kan het niet zijn ontgaan dat er winkels leegstaan. Lange tijd leek het erop dat de eigenaar van het winkelcentrum hierin zou berusten. Recent viel echter op dat er drie pilaren van een andere afwerking voorzien zijn. Daarnaast liggen er diverse typen tegels in de voormalige bloemist.Deze combinatie doet vermoeden dat een renovatie van Arendshof II op korte termijn te verwachten is.

Eerder vond een renovatie plaats in Arendshof I. Tijdens deze omvangrijke renovatie werd de vloer vernieuwd, werden boomstammen geplaatst en is er gekozen voor nieuw meubilair.

Mochten zich in Arendshof verdere ontwikkelingen in voordoen, dan lees je dat uiteraard op Ook van Wosterhout.

2 gedachten over “[BINNENSTAD] Gaat Arendshof II op de schop?!

  • 19 maart 2016 om 18:33
    Permalink

    Het wordt hoog tijd dat de huren fors verlaagd worden. Waarom vasthouden aan veel te hoge rendementen terwijl de spaarrente, de belegging van kleine spaarders, de 0 % nadert? De grote winkels in kleinere eenheden verdelen is ook een optie voor startende ondernemers en meer horeca maakt het centrum ook aantrekkelijker. En waarom het hele winkelcentrum volledig afsluiten buiten de winkeltijden? In feite een achterhaalde regeling. Camera’s kunnen voor voldoende veiligheid zorgen.

  • 18 maart 2016 om 20:04
    Permalink

    zouden een voorbeeld moeten nemen aan Rotterdam zoals die overdekte markt dan de vierkante meters goed indelen en verhuren aan meerdere ondernemers daar zou je ook mensen van de week markt bij kunnen betrekken.een mooi groot open podium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *