[NIEUWS] Project ZomerOndernemer zoekt nieuwe deelnemers

© zomerondernemer
© zomerondernemer

Deze zomer vindt het project ZomerOndernemer voor de tweede keer plaats in regio AmerstreekBreda. Dit project helpt jongeren tussen de 15 en 22 jaar met het opzetten van een eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. Onder professionele begeleiding leren de deelnemers de beginselen van het ondernemerschap kennen en zij gaan vervolgens zes weken aan de slag met hun eigen bedrijf. Deelname is gratis en het project is nog op zoek naar nieuwe deelnemers.

Op 26 juli start het project ZomerOndernemer in regio Amerstreek-Breda. Tijdens het project leren de deelnemers o.a. hoe zij moeten netwerken, boekhouden en bovenal ook geld verdienen dankzij ondernemerschap. Daarnaast zijn zij wekelijks te gast bij ondernemers uit de regio die hun kennis overdragen. Deelnemers kunnen gratis meedoen en zij zijn vrij om na afloop van het project zelf te bepalen of zij verdergaan met hun bedrijf. Uit voorgaande jaren blijkt dat ongeveer een derde van de deelnemers zich na het project inschrijft bij de Kamer van Koophandel. Jongeren kunnen zich aanmelden voor het project via www.zomerondernemer.nl.

ZomerOndernemer
Het project ZomerOndernemer vindt dit jaar voor de zevende keer plaats in Nederland en wordt uitgevoerd door de stichting The New Entrepreneur. In 2015 won het project de Nederlandse en Europese finale van de European Enterprise Promotion Awards in de categorie ‘ondernemerschapsbevordering’. Deze award werd uitgereikt door de Europese Commissie. Sinds het begin van het project zijn bijna 500 jongeren in aanraking gekomen met het ondernemerschap

Roland

Een jonge schrijver, presentator en fotograaf vol passie voor journalistiek, onze stad en nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *